Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στήριγμα η Νάπολι, πολλά γκολ σε Κροατία και Γερμανία


3αδα Τσάμπιονς & Γιουρόπα 05/11
Πολύ σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το αγωνιστικό ευρωπαϊκό τριήμερο σε Champions League αλλά και Europa League. Σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία ενώ κάποιοι ήδη κρατούν τα εισιτήρια ανά χείρας για την επόμενη φάση.
Κάποιες ομάδες ωστόσο θα δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων για τη πρόκριση και το μενού παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Έβαλα στη διαλογή μου τρεις επιλογές, μία σε κάθε περίπτωση για τις επόμενες τρεις ημέρες ξεχωρίζοντας τη ποιότητα της Νάπολι έναντι των Αυστριακών της Σάλτσμπουργκ αλλά και τα γκολ στη Κροατία.
Στο Europa League κρατώ το συχνό σκοράρισμα τόσο της Βόλσφμπουργκ όσο και της Γάνδης που μοιάζουν αρκετά ευάλωτες αμυντικά. Το λένε εξάλλου και οι αριθμοί…

Κερδίζει και ηρεμεί η Νάπολι!

Θα φτιάξω το παιχνίδι μου στα της Τρίτης επιλέγοντας να ασχοληθώ με το Νάπολι – Σάλτσμπουργκ. Μια Νάπολι που δεν πείθει στην Ιταλία και ένας Αντσελότι που δείχνει να μην αισθάνεται ικανοποίηση. Πως να αισθάνεται εξάλλου μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τη νέα σφαλιάρα απο τη Ρόμα αυτή τη φορά, με σκορ 2-1;
Το Champions League για τους Ιταλούς είναι το αποκούμπι τους τη φετινή χρονιά και μετά το διπλό στην Αυστρία την περασμένη αγωνιστική δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Η πρωτιά στον όμιλο θα συνεχίσει να υφίσταται μόνο αν έρθει το τρίποντο σήμερα, κάτι που οι πιο ποιοτικοί γηπεδούχοι έχουν ολα τα φόντα για να πετύχουν.
Η Σάλτσμπουργκ δεν είναι κακή ομάδα και όποιος την έχει παρακολουθήσει το γνωρίζει. Έχει εξαιρετικό επιθετικό πλάνο και νέους ταλαντούχους και «διψασμένους» ποδοσφαιριστές όπως ο φορ Χάλαντ που κάνει «παπάδες». Ο προπονητής των Αυστριακών, Μαρς, μπορεί να δήλωσε πως η ομάδα του θέλει το αποτέλεσμα και θα πρέπει να αμυνθεί για να το πετύχει, όμως εδώ υπάρχουν δύο μεγάλες ενστάσεις:
Αρχικά, η νίκη δεν έρχεται μόνο με άμυνα και κατά δεύτερον, η Σάλτσμπουργκ δεν παίζει άμυνα! Μόλις οι Αυστριακοί ανεβάσουν τις γραμμές τους ψηλά για το γκολ που ενδεχομένως θα τους βάλει εκ νέου στο κυνήγι (γιατί οχι) και της δεύτερης θέσης, τότε θα μοιάζουν ευάλωτοι. Εκεί ποντάρω να χτυπήσει η έμπειρη Νάπολι και να επιβεβαιώσει τον άσο στο 1.85 στην stoiximan

Βρίσκουν δίχτυα με… συνέπεια

Στο κουπόνι της Τετάρτης, δε μπορώ να εντοπίσω κάτι πιο value απο τα γκολ στο Ζάγκρεμπ και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Ντιναμό με τη Σαχτάρ. Οι Κροάτες είναι εξαιρετικοί ως τώρα στον όμιλο. Έριξαν τέσσερα τεμάχια στη πολύ δυνατή φέτος Αταλάντα ενώ μοιράστηκαν απο ένα βαθμό με τη Σαχτάρ, την ώρα που γνώρισαν την ήττα απο τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο,τι ακριβώς έχει πράξει και η Ουκρανική ομάδα φέτος στο θεσμό δηλαδή με τους δύο αυτούς αντιπάλους να ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς τούτη τη στιγμή. Η ομάδα του Ζάγκρεμπ στα δύο εντός προγράμματος ματς του ομίλου έχει σκοράρει έξι γκολ δεχόμενη τέσσερα στο γκρουπ συνολικά με τη Σαχτάρ να έχει πετύχει τέσσερα τέρματα.
Είναι ομάδες που το έχουν το γκολ και αν βρούν χώρους θα το πετύχουν. Αν ανοίξει το ματς μάλιστα, θα ξεχάσουν να παίξουν και άμυνα και το over 2.5 στο 1.80 μου μοιάζει πολύ καλό!

Στην Ευρώπη φέρνουν μόνο G/G

Κλείνω με Europa League Πέμπτης και ματσάρα ανάμεσα σε Βόλσφμπουργκ και Γάνδη. Μεγάλες ήττες για τους Γερμανούς προσφάτως που ίσως κοστίσουν στο ψυχολογικό κομμάτι αρκετά. Ειδικά αυτό το 1-6 απο τη Λειψία στο κύπελλο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ούτε να… πάει κάτω με τίποτα.
Ακολούθησε η ήττα με κάτω τα χέρια απο τη Ντόρτμουντ για να κάνει ακόμα πιο εμφανές το πρόβλημα που υφίσταται τον τελευταίο καιρό αλλά το θετικό είναι πως αποτέλεσε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα ύστερα απο δέκα αγωνιστικές και η επαφή ακόμα και με τη κορυφή δεν έχει χαθεί. Αυτό δε σημαίνει πάντως πως αμυντικά τα θεματάκια της δεν τα… έχει μιας και στο Europa League που βρίσκεται στη πρώτη θέση, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά της παιχνίδια.
Το ίδιο ισχύει και για τη Γάνδη ωστόσο που μετρά μόνο G/G στη διοργάνωση με το πρόσφατο μεταξύ τους στο Βέλγιο να λήγει με 2-2. Περιμένω ένα ανάλογο σκορ και το αμφίτερμα το βρίσκω ανέλπιστα λίγο πιο ψηλά απο όσο περίμενα, στο 1.80. Θα το ποντάρω χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ είναι πολύ πιθανό και το over 2.5 για όποιον θέλει να ρισκάρει περισσότερο σε κάποιο συνδυαστικό bet.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ( SURE BETS)

Τα μυστικά για το σίγουρο στοίχημα Οι αποδόσεις σε ένα  live  στοίχημα  είναι λογικό να διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία. Το  σίγουρο  στοίχημα  («sure bet», γνωστό και ως «arbitrage betting») δεν είναι άλλο από το να προσπαθούμε να βγάλουμε ένα σίγουρο κέρδος ποντάροντας σε διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες, εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές στις αποδόσεις που δίνουν. Το arbitrage αποτελεί ένα χρηματοοικονομικό όρο που έχει απήχιση και στο  στοίχημα . Ο όρος σημαίνει το κέρδος χωρίς κίνδυνο (αντίθετο του trading), δηλαδή το κέρδος που μπορεί να αποκομήσει κανείς έχοντας ποντάρει για τον ίδιο αγώνα σε διαφορετικές εταιρίες στοιχημάτων. Οι διαφορές που προκύπτουν στις διαφορετικές εταιρίες είναι ωφέλιμες για τον παίκτη. Με τη μέθοδο αυτή και όντας γρήγορος στις επιλογές του και στα πονταρίσματά του μπορεί να βγάλει εύκολα και γρήγορα χρήματα με την προϋπόθεση ότι ποντάρει πολλά χρήματα. Παράδειγμα για τους νέους παίκτες: Έστω ότι οι αποδόσεις σε ένα over / under  στοίχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος για Λόκερεν - Άντερλεχτ

Λόκερεν - Άντερλεχτ : οι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα όπου ναι μεν τερμάτισαν στη μέση της βαθμολογίας, είχαν όμως πολύ καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια και ειδικά εντός έδρας ήταν πολύ δυνατοί έχοντας μόλις 3 ήττες σε 15 ματς. Αντίθετα φέτος έχουν κατορθώσει να έχουν ήδη 5 εντός έδρας ήττες σε 8 αγώνες, δείγμα της πολύ κακής εικόνας που παρουσιάζουν. Μπορεί να έχουν καλύτερα αποτελέσματα εκτός, όμως δεν μπορούν να καυχιούνται για κάποια πολύ υψηλή απόδοση σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια. Τώρα υποδέχονται την Άντερλεχτ, ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο και σίγουρα μια ενδεχόμενη ήττα φαντάζει αρκετά πιθανή.  Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να έχουν σταθερή απόδοση στα παιχνίδια τους, όμως διαθέτουν ποιότητα που πολλές φορές έχουμε δει να την βγάζουν στο χορτάρι. Σε σύγκριση με τον σημερινό τους αντίπαλο είναι εμφανώς καλύτεροι και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να το επιβεβαιώσουν και μέσα στον

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE 07-03-15

Βέροια - Εργοτέλης : Η διακοπή συνήθως κόβει την φόρα των καλών και βοηθά τους μέτριους. Όμως, στην περίπτωση τους δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συμβεί αυτό. Με τρεις απουσίες οι γηπεδούχοι και σημαντικότερη αυτή του Μπεν. Στον αντίποδα, ο Γιάννης Ματζουράκης αποτελεί παρελθόν και την θέση του έχει πάρει ο Γιάννης Ταουσιάνης. Όσο για το ρόστερ, πρέπει να πούμε πως υπάρχουν ήδη αρκετές απουσίες. Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος : Ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στους δυο... ''αντικαταστάτες'' βαθμολογικά και αγωνιστικά των Α.Ε.Κ. και Άρη τα τελευταία χρόνια, αν και φέτος ο Ατρόμητος έχει υποχωρήσει αρκετά και προσπαθεί να τερματίσει σχετικά ψηλά. Τρεις απουσίες ο γηπεδούχος και τέσσερις ο φιλοξενούμενος, σε ένα ματς που ρόλο θα παίξει και η απουσία του κόσμου. Πριν λίγες αγωνιστικές ο άσος για εμένα θα ήταν κατά 90% σίγουρος, όμως η αλλαγή προπονητή για την ομάδα του Περιστερίου αφήνει τα πάντα ανοιχτά... Πανθρακικός - Ολυμπιακός : Ως την τελευταία στιγμή θα κριθεί η διεξαγ