Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στοίχημα : Ο Ολυμπιακός στην φλεγόμενη Τούμπα


Λίγο πριν μπει και τούτο το Σαββατοκύριακο οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε πως για οποιαδήποτε πληροφορία, προγνωστικά η ό,τι άλλο θέλετε σχετικά με το στοίχημα μπορείτε να μελετήσετε τους ειδικούς που γράφουν στην σελίδα μας, οι οποίοι ασφαλώς και με δικές σας σωστές επιλογές, αλλά και τύχη θα σας βοηθήσουν να πλησιάσετε ακόμα περισσότερο το πολυπόθητο ταμείο που τόσο λαχταρούμε άπαντες μπας και βγει κανα ψιλό, ειδικά σε εποχές όπως αυτή που βιώνουμε, η οποία το λιγότερο χαρακτηρίζεται κατ’ εμέ ως τραγική, αλλά παράλληλα και τραγελαφική.
Όμως, ας μην ξεχνάμε, μικρά πονταρίσματα έτσι ώστε να βγαίνει το “χαρτζιλίκι”, αυτό είναι εξάλλου και το μυστικό. Στο site μας θα βρείτε τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες για να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο

Πάμε τώρα στο κυρίως “πιάτο” της ημέρας.

Αφετηρία θα κάνουμε από το ντέρμπι εντός των συνόρων μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Ο δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται την Κυριακή στις 19:30 τους Πειραιώτες και αμφότερες οι ομάδες έχουν έναν και μόνο στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την νίκη. Σαφώς και οι στόχοι των ομάδων είναι διαφορετικοί καθώς ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 51 πόντους, ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος με 40.
Η ομάδα του Πάολο Μπέντο αυτό που επιθυμεί να εξασφαλίσει είναι πως δεν θα κινδυνέψει καθόλου απ’ το Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, ο οποίος σιγά-σιγά έχει πλησιάσει στους 7 βαθμούς. Ρεαλιστικά να διεκδικήσει ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα δεν είναι εφικτό, όμως επειδή στο ποδόσφαιρο τα έχουμε δει όλα, οι πρωταθλητές Ελλάδος καλύτερα να φυλάνε τα ρούχα τους για να έχουν τα μισά όπως λέει και η παροιμία.
Στην αντίπερα όχθη οι Θεσσαλονικείς είναι αναμεμιγμένοι ωμού μετά πολλών έτερων ομάδων για μία καλή θέση στα πλέι οφ ελπίζοντας πως θα εξασφαλίσουν κάποιο εισιτήριο για κάποια Ευρωπαϊκή διοργάνωση του χρόνου. Σίγουρα, το έργο τους δεν είναι εύκολο καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, μέχρι και την Ξάνθη… όμως σίγουρα και εκείνοι με τη σειρά τους θα τα δώσουν όλα, συνεπώς επιθυμούνε όπως μπορούμε να συμπεράνουμε και για λόγους γοήτρου ασφαλώς, καθώς παραδοσιακά η εν λόγω αναμέτρηση είναι εκ των πλέον κλασικών ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και για βαθμολογικούς λόγους να υποτάξουν την ομάδα του Πειραιά και να καταφέρουν να βάλουν τους 3 βαθμούς στο σακούλι τους.

Η προϊστορία των δύο ομάδων ποικίλει και μπορούμε να πάμε να θυμηθούμε μερικούς εκ των σπουδαίων αναμετρήσεων που διαδραματίστηκαν κατά το παρελθόν στην Τούμπα.


2002-2003: Ο Ολυμπιακός σε μία καυτή τούμπα προηγήθηκε με πέναλτι που αμφισβητήθηκε ιδιαιτέρως του Φουτσίνι στον Βενετίδη (αν και κατά τη προσωπική μου άποψη ήτανε) και υλοποίησε σε γκολ ο μαέστρος του είδους, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, όμως το διπλό που τόσο επιθυμούσε δεν το πήρε. Ο Γιασεμάκης δέχτηκε την κεφαλιά πάσα του Οκκά, ανατράπηκε από τον Ελευθερόπουλο και κέρδισε πέναλτι.
Εκτελεστής ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος στο 55ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο αγώνας διακόπηκε επιπροσθέτως αρκετές φορές να σημειώσουμε για πολύ ώρα με αποτέλεσμα να λήξει με μεγάλη καθυστέρηση. Ο λόγος ασφαλώς ήταν τα επεισόδια με τον διαιτητή Γιώργο Δούρο να αναγκάζεται να σταματήσει την αναμέτρηση πρόσκαιρα για να κατευνάσει τα πλήθη.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Livestreaming

2004-2005: Ο Ουντέζε υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Μαυρογενίδη (τραβηγμένη φάση) και στο 20ο λεπτό ο Ολυμπιακός με τον Τζόρτζεβιτς που ανέλαβε την εκτέλεση πήρε προβάδισμα, όμως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από πάσα του Κουτσόπουλου, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βρέθηκε ενώπιως ενωπίο με το Νικοπολίδη, τον οποίο νίκησε και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο ήταν 1-1 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που δεν βρήκε κάποια ομάδα νικήτρια.
2006-2007: Σε έναν πλήρως συναρπαστικό αγώνα με πολλές φάσεις εκατέροθεν, οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να προηγηθούνε, αφού από σέντρα του Αραμπατζή, ο Μίετσελ ήταν στο κατάλληλο σημείο και με προβολή άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό, αλλά τα πράγματα στη συνέχεια ήταν διαφορετικά, αφού στο 56 ο Τοροσίδης από στημένη φάση ισοφάρισε, ενώ εν συνεχεία ο Ριβάλντο δέκα λεπτά αργότερα ανέτρεψε το αποτέλεσμα με τον Νέρι Καστίγιο στο 70 να κλειδώνει τη νίκη κάνοντας το 1-3. Ο Τόργκελε λίγο πριν τη λήξει της αναμέτρησης κατάφερε και μείωσε στο τελικό 2-3.
2013-2014: Για να έρθουμε και στις πιο σύγχρονες εποχές, αλλά και να δούμε μία νίκη του δικεφάλου του Βορρά, πάμε μόλις λίγα χρόνια πίσω όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό κάνοντας μάλιστα ανατροπή του σκορ, αφού στο 12ο λεπτό ο Τζιμπούρ με άψογο πλασέ έβαλε μπροστά τους Πειραιτώτες, όμως ο ΠΑΟΚ είχε απαντήσεις, αφού ο Κουτσιανικούλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πάρντο και έκανε το 1-1. Τη νίκη για τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Βιτόλο ύστερα από πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ στο 70ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στοιχηματικά τώρα, με τις εντάσεις και το ξύλο που πέφτει τα τελευταία χρόνια στον συγκεκριμένο αγώνα, νομίζω ότι αν πρέπει να παίξουμε κάτι, αυτό θα πρέπει να αφορά τις κάρτες. Η επιλογή μου είναι : Ολυμπιακός over 3,5 κάρτες – 2,00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ( SURE BETS)

Τα μυστικά για το σίγουρο στοίχημα Οι αποδόσεις σε ένα  live  στοίχημα  είναι λογικό να διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία. Το  σίγουρο  στοίχημα  («sure bet», γνωστό και ως «arbitrage betting») δεν είναι άλλο από το να προσπαθούμε να βγάλουμε ένα σίγουρο κέρδος ποντάροντας σε διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες, εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές στις αποδόσεις που δίνουν. Το arbitrage αποτελεί ένα χρηματοοικονομικό όρο που έχει απήχιση και στο  στοίχημα . Ο όρος σημαίνει το κέρδος χωρίς κίνδυνο (αντίθετο του trading), δηλαδή το κέρδος που μπορεί να αποκομήσει κανείς έχοντας ποντάρει για τον ίδιο αγώνα σε διαφορετικές εταιρίες στοιχημάτων. Οι διαφορές που προκύπτουν στις διαφορετικές εταιρίες είναι ωφέλιμες για τον παίκτη. Με τη μέθοδο αυτή και όντας γρήγορος στις επιλογές του και στα πονταρίσματά του μπορεί να βγάλει εύκολα και γρήγορα χρήματα με την προϋπόθεση ότι ποντάρει πολλά χρήματα. Παράδειγμα για τους νέους παίκτες: Έστω ότι οι αποδόσεις σε ένα over / under  στοίχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος για Λόκερεν - Άντερλεχτ

Λόκερεν - Άντερλεχτ : οι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα όπου ναι μεν τερμάτισαν στη μέση της βαθμολογίας, είχαν όμως πολύ καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια και ειδικά εντός έδρας ήταν πολύ δυνατοί έχοντας μόλις 3 ήττες σε 15 ματς. Αντίθετα φέτος έχουν κατορθώσει να έχουν ήδη 5 εντός έδρας ήττες σε 8 αγώνες, δείγμα της πολύ κακής εικόνας που παρουσιάζουν. Μπορεί να έχουν καλύτερα αποτελέσματα εκτός, όμως δεν μπορούν να καυχιούνται για κάποια πολύ υψηλή απόδοση σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια. Τώρα υποδέχονται την Άντερλεχτ, ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο και σίγουρα μια ενδεχόμενη ήττα φαντάζει αρκετά πιθανή.  Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να έχουν σταθερή απόδοση στα παιχνίδια τους, όμως διαθέτουν ποιότητα που πολλές φορές έχουμε δει να την βγάζουν στο χορτάρι. Σε σύγκριση με τον σημερινό τους αντίπαλο είναι εμφανώς καλύτεροι και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να το επιβεβαιώσουν και μέσα στον

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE 07-03-15

Βέροια - Εργοτέλης : Η διακοπή συνήθως κόβει την φόρα των καλών και βοηθά τους μέτριους. Όμως, στην περίπτωση τους δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συμβεί αυτό. Με τρεις απουσίες οι γηπεδούχοι και σημαντικότερη αυτή του Μπεν. Στον αντίποδα, ο Γιάννης Ματζουράκης αποτελεί παρελθόν και την θέση του έχει πάρει ο Γιάννης Ταουσιάνης. Όσο για το ρόστερ, πρέπει να πούμε πως υπάρχουν ήδη αρκετές απουσίες. Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος : Ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στους δυο... ''αντικαταστάτες'' βαθμολογικά και αγωνιστικά των Α.Ε.Κ. και Άρη τα τελευταία χρόνια, αν και φέτος ο Ατρόμητος έχει υποχωρήσει αρκετά και προσπαθεί να τερματίσει σχετικά ψηλά. Τρεις απουσίες ο γηπεδούχος και τέσσερις ο φιλοξενούμενος, σε ένα ματς που ρόλο θα παίξει και η απουσία του κόσμου. Πριν λίγες αγωνιστικές ο άσος για εμένα θα ήταν κατά 90% σίγουρος, όμως η αλλαγή προπονητή για την ομάδα του Περιστερίου αφήνει τα πάντα ανοιχτά... Πανθρακικός - Ολυμπιακός : Ως την τελευταία στιγμή θα κριθεί η διεξαγ