Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στοιχηματικές προβλέψεις από το Bet-on-arme για το κουπόνι 05-08/02/16


Φίλοι και φίλες του στοιχήματος καλημέρα! Οι στοιχηματικές πενιές του BETon είναι εδώ για άλλη μια φορά μέσα από την ιστοσελίδα του bet-on-arme.com και συγκεκριμένα οι Χάρης, Μιχάλης & Ηλίας με τις εμπνεύσεις τους σε όλα τα μέτωπα. Στο μενού όπως πάντα Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και φυσικά η δική μας Σούπερ Λιγκ, συνοδευόμενη σε κάθε περίπτωση και από την παραδοσιακά αγαπημένη μας Α1 μπάσκετ. Για πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε αναλυτικά αυτό το Σαββατοκύριακο, με την ελπίδα να σας οδηγήσουμε… που αλλού; Στο πολυπόθητο ΤΑΜΕΙΟ!

Η ΠΕΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ:

Φουλ αγωνιστική δράση στην Αγγλία και με την ελπίδα πως θα έχουμε ακόμη μια φορά βροχή των γκολ, πάμε σ’ ένα συστηματάκι 3-4 με 4 γκολ/γκολ τα οποία και κυμαίνονται από το 1.95 έως και το 2,15 στις περισσότερες εταιρείες. Συγκεκριμένα γκολ/γκολ βλέπω στις αναμετρήσεις:

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

06-02-16 ΣΤΌΟΥΚ – ΕΒΕΡΤΟΝ G / G 1,75

06-02-16 ΤΌΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΌΤΦΟΡΝΤ G / G 2,00

06-02-16 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΈΣΤ ΧΑΜ G / G 2,05

07-02-16 ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ G / G 2,00


Αλλά και στην Ιταλία έχω επιλέξει 3 καλοπληρωμένα γκολ-γκολ που και αυτά μπορούν να μπουν σε σύστημα 2-3. Συγκεκριμένα αφορούν τα παιχνίδια:

ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3 ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΚΟΛ - ΓΚΟΛ

07-02-16 ΜΙΛΑΝ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ G / G 1,97

07-02-16 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΠΑΛΕΡΜΟ G / G 1,95

07-02-16 ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ G / G 2,25

Τέλος έχω επιλέξει και μια συνδυαστική 3άδα υψηλού ρίσκου για πολλά με… λίγα και αφορά τις νίκες των Άστον Βίλλα επί της Νόριτς, της Άρσεναλ επί της Μπόρνμουθ και της Φιορεντίνα μέσα στην έδρα της Μπολόνια.

06-02-16 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ- ΝΟΡΙΤΣ 1 2,35

07-02-16 ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2 2,05

06-02-16 ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 2,15



Η ΠΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ:

Καλησπέρα πάμε να ξεκινησουμε με τα ματς από την Bundesliga και ξεκινάμε από το Ανόβερο που αν θέλει να αρχίζει να ελπίζει πως μπορεί να σωθεί πρέπει να ξεκινήσει από κάπου και τι πιο ιδανικό από το να ξεκινήσει μέσα στην έδρα του. Στην τιμή που πληρώνει σίγουρα θα αξίζει το ρίσκο του άσσου καθώς κινείται πάνω από 2,5 με μια ομάδα που σίγουρα μπορεί να είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση αλλά με διαφορετικά κίνητρα καθώς δεν δείχνει ούτε να κινδυνεύει αλλά ούτε να έχει και μεγάλες αξιώσεις για κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το δεύτερο μας σημείο είναι αυτό της Γκλαντμπαχ απέναντι στην Βερντερ που αρνείται να χάσει και παλικαρίσια κατάφερε να ανατρέψει ένα σχεδόν σίγουρα χαμένο παιχνίδι. Θα έχει πολύ δυσκολότερο έργο απέναντι στην ομάδα της Γκλαντμπαχ και εκτός έδρας ο άσσος κινείται σε αποδόσεις κοντά στο 1,80 απόδοση που σίγουρα πείθει να ακολουθήσουμε τον άσσο.

Πάμε τώρα στα της Primera με την Ατλετικο να αντιμετωπιζει την δυσκαταβλητη μεν πιο αδύναμη σίγουρα όμως Ειμπαρ. Η Ατλετικο σίγουρα δεν έχει ξεχάσει το κάζο που υπέστει πριν λίγες μέρες μέσα στην έδρα της από την ομάδα του Βιγκο. Μετά από αυτή την ήττα ήρθε και μια ακόμα ψυχολογική περισσότερο μαχαιριά από την ομάδα της Καταλονίας στο ντέρμπι που μας πέρασε οπότε σίγουρα δεν είναι διατεθειμένη να κάνει δεύτερη γκέλα στην έδρα της. Η απόδοση του άσου ακόμα κινείται στο 1,40 αλλά με πτωτικές τάσεις και σίγουρα δεν θα κρατηθεί για πολύ τόσο ψηλά!

Το δεύτερο σημείο από την Primera είναι αυτό ανάμεσα στην Εσπανιολ και την Σοσιεδαδ στο g/g. Δύο ομάδες με μεγάλα αμυντικά κενά διόλου απίθανο λοιπόν το να σκοράρουν και οι 2 σε μια απόδοση κοντά στο 1,80.

Αυτά λοιπόν από το ποδόσφαιρο πάμε λοιπόν στα του μπάσκετ εκεί θα κοιτάξουμε τα εγχώρια και πάλι εκεί λοιπόν έχουμε τον άσσο του Απόλλωνα Πατρών απέναντι στην Καβάλα σε ένα χάντικαπ κοντά στο -5,5. tο δεύτερο σημείο μας είναι αυτό του Ρεθύμνου απέναντι στην ομάδα του Αρκαδικου με τους Κρητικούς σίγουρα να μην είχαν ξεκινήσει με σκοπό να παλεύουν για την σωτηρία, αλλά πλέον να πρέπει να συμβιβαστουν με αυτό και να κερδίσουν την ομάδα της Τρίπολης σε ένα χάντικαπ κοντά στο -6,5.
Η ΠΕΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ:

Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης : Καλός ο Πλατανιάς και σκληρός στην έδρα του αλλα θα ήθελα να ρισκάρω το μεγάλο διπλό του Αστέρα που έχει κάνει αλλαγή προπονητή και στο Κύπελλο έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Ατρόμητος - ΑΕΚ : Σε φόρμα η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος φέτος δεν είναι κάποια ομάδα που τρομάζει στην έδρα του. Το διπλό είναι σε αρκετά καλή τιμή και δεν γίνεται να αγνοηθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ( SURE BETS)

Τα μυστικά για το σίγουρο στοίχημα Οι αποδόσεις σε ένα  live  στοίχημα  είναι λογικό να διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία. Το  σίγουρο  στοίχημα  («sure bet», γνωστό και ως «arbitrage betting») δεν είναι άλλο από το να προσπαθούμε να βγάλουμε ένα σίγουρο κέρδος ποντάροντας σε διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες, εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές στις αποδόσεις που δίνουν. Το arbitrage αποτελεί ένα χρηματοοικονομικό όρο που έχει απήχιση και στο  στοίχημα . Ο όρος σημαίνει το κέρδος χωρίς κίνδυνο (αντίθετο του trading), δηλαδή το κέρδος που μπορεί να αποκομήσει κανείς έχοντας ποντάρει για τον ίδιο αγώνα σε διαφορετικές εταιρίες στοιχημάτων. Οι διαφορές που προκύπτουν στις διαφορετικές εταιρίες είναι ωφέλιμες για τον παίκτη. Με τη μέθοδο αυτή και όντας γρήγορος στις επιλογές του και στα πονταρίσματά του μπορεί να βγάλει εύκολα και γρήγορα χρήματα με την προϋπόθεση ότι ποντάρει πολλά χρήματα. Παράδειγμα για τους νέους παίκτες: Έστω ότι οι αποδόσεις σε ένα over / under  στοίχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος για Λόκερεν - Άντερλεχτ

Λόκερεν - Άντερλεχτ : οι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα όπου ναι μεν τερμάτισαν στη μέση της βαθμολογίας, είχαν όμως πολύ καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια και ειδικά εντός έδρας ήταν πολύ δυνατοί έχοντας μόλις 3 ήττες σε 15 ματς. Αντίθετα φέτος έχουν κατορθώσει να έχουν ήδη 5 εντός έδρας ήττες σε 8 αγώνες, δείγμα της πολύ κακής εικόνας που παρουσιάζουν. Μπορεί να έχουν καλύτερα αποτελέσματα εκτός, όμως δεν μπορούν να καυχιούνται για κάποια πολύ υψηλή απόδοση σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια. Τώρα υποδέχονται την Άντερλεχτ, ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο και σίγουρα μια ενδεχόμενη ήττα φαντάζει αρκετά πιθανή.  Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να έχουν σταθερή απόδοση στα παιχνίδια τους, όμως διαθέτουν ποιότητα που πολλές φορές έχουμε δει να την βγάζουν στο χορτάρι. Σε σύγκριση με τον σημερινό τους αντίπαλο είναι εμφανώς καλύτεροι και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να το επιβεβαιώσουν και μέσα στον

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE 07-03-15

Βέροια - Εργοτέλης : Η διακοπή συνήθως κόβει την φόρα των καλών και βοηθά τους μέτριους. Όμως, στην περίπτωση τους δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συμβεί αυτό. Με τρεις απουσίες οι γηπεδούχοι και σημαντικότερη αυτή του Μπεν. Στον αντίποδα, ο Γιάννης Ματζουράκης αποτελεί παρελθόν και την θέση του έχει πάρει ο Γιάννης Ταουσιάνης. Όσο για το ρόστερ, πρέπει να πούμε πως υπάρχουν ήδη αρκετές απουσίες. Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος : Ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στους δυο... ''αντικαταστάτες'' βαθμολογικά και αγωνιστικά των Α.Ε.Κ. και Άρη τα τελευταία χρόνια, αν και φέτος ο Ατρόμητος έχει υποχωρήσει αρκετά και προσπαθεί να τερματίσει σχετικά ψηλά. Τρεις απουσίες ο γηπεδούχος και τέσσερις ο φιλοξενούμενος, σε ένα ματς που ρόλο θα παίξει και η απουσία του κόσμου. Πριν λίγες αγωνιστικές ο άσος για εμένα θα ήταν κατά 90% σίγουρος, όμως η αλλαγή προπονητή για την ομάδα του Περιστερίου αφήνει τα πάντα ανοιχτά... Πανθρακικός - Ολυμπιακός : Ως την τελευταία στιγμή θα κριθεί η διεξαγ