Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μουντιάλ 2018 : Προγνωστικά – Ειδικά Στοιχήματα Αγώνων 20-06-18


Για ακόμα μια ημέρα ακόμα συνεχίστηκαν οι εκπλήξεις με την Ιαπωνία να κερδίζει την Κολομβία και να πληρώνει 5,00 απόδοση σε όποιον την  επέλεξε. Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν και στο επόμενο παιχνίδι όπου η Σενεγάλη κέρδισε την Πολωνία με σκορ 1-2 και πλήρωσε σχεδόν με 3,50. Στο τελευταίο παιχνίδι η Ρωσία κέρδισε την Αίγυπτο και είναι ένα από τα λίγα φαβορί που επαληθεύτηκαν.
Για σήμερα έχουμε ένα παιχνίδι από τον πρώτο όμιλο (Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία) και δυο παιχνίδια από τον 2ο όμιλο (Πορτογαλία – Μαρόκο και Ισπανία – Ιράν) 

Πορτογαλία – Μαρόκο  (15:00)

Ο Ρονάλντο ήταν αυτός που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του στον πρώτο αγώνα των Πορτογάλων και δικαιολογημένα αφού έβαλε στους Ισπανούς 3 γκολ. Με έναν βαθμό οι Πορτογάλοι δεν νομίζω ότι σκέφτονται κάτι άλλο σήμερα εκτός από την νίκη. Το μεγάλο αγκάθι της ομάδας όπως φάνηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι είναι η άμυνα.
Το Μαρόκο είχε την πρωτοβουλία τβν κινήσεων στον πρώτο αγώνα, αλλά για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου που λέει όπως όταν χάνεις πολλές ευκαιρίες στο τέλος τρως εσύ το γκολ. Με δεδομένο ότι οι Μαροκινοί στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζουν την Ισπανία, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό τους εκτός από την νίκη σήμερα. Λογικά θα δούμε άλλο ένα ανοικτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν.
  • G/G & Over 2,5 : 2,70
  • 1 & G/G : 4,00
  • 1ος σκόρερ Ρονάλντο : 3,25

Ουρουγουάη – Σ. Αραβία (18:00) 

Κέρδισε με τα χίλια ζόρια η Ουρουγουάη στο πρώτο παιχνίδι την Αίγυπτο και με νίκη σήμερα θα ισοβαθμήσει με την Ρωσία στην πρώτη θέση. Η Σαουδική Αραβία έχει ένα εξαιρετικό στατιστικό υπερ της το οποίο καλό θα είναι να το λάβουν υπόψιν όσοι παίζουν φαβορί. Σε 2 φιλικά παιχνίδια έχουν ξανά συναντηθεί η Ουρουγουάη με την Σαουδική Αραβία και οι Άραβες δεν έχασαν κανένα από τα δυο. Οι Άραβες μετά το πρώτο παιχνίδι όπου γνώρισαν οδυνηρή ήττα από τους Ρώσους, θα προσπαθήσουν να κάνουν σήμερα μια καλή εμφάνιση και σίγουρα να μην χάσουν με παρόμοιο σκορ.
  • 2-3 γκολ – 2,00
  • 1ος σκόρερ Καβάνι – 3,50
  • Καταλογισμός πέναλτι (ναι) : 3,05

Ιραν – Ισπανία ( 21:00)

Οι Ισπανοί στο πρώτο παιχνίδι ήταν καλύτεροι από την Πορτογαλία αλλά έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Ρονάλντο που ουσιαστικά πήρε όλη την Πορτογαλία στην πλάτη του και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Οι Ιρανοί κέρδισαν από σπόντα το παιχνίδι με το Μαρόκο και θα προσπαθήσουν να πάρουν τουλάχιστον άλλη μια ισοπαλία μήπως και καταφέρουν να περάσουν στους 16 με 4 βαθμούς. Δεν πρόκειται να χαριστεί σήμερα η Ισπανία.
  • 2 & Over 2,5 – 1,87
  • Να σκοράρει 2+ γκολ (Ντιέγκο Κόστα) – 5,40
  • Σκορ Πολλαπλών Επιλογών (1-2, 1-3 ή 1-4) – 4,85

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ( SURE BETS)

Τα μυστικά για το σίγουρο στοίχημα Οι αποδόσεις σε ένα  live  στοίχημα  είναι λογικό να διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία. Το  σίγουρο  στοίχημα  («sure bet», γνωστό και ως «arbitrage betting») δεν είναι άλλο από το να προσπαθούμε να βγάλουμε ένα σίγουρο κέρδος ποντάροντας σε διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες, εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές στις αποδόσεις που δίνουν. Το arbitrage αποτελεί ένα χρηματοοικονομικό όρο που έχει απήχιση και στο  στοίχημα . Ο όρος σημαίνει το κέρδος χωρίς κίνδυνο (αντίθετο του trading), δηλαδή το κέρδος που μπορεί να αποκομήσει κανείς έχοντας ποντάρει για τον ίδιο αγώνα σε διαφορετικές εταιρίες στοιχημάτων. Οι διαφορές που προκύπτουν στις διαφορετικές εταιρίες είναι ωφέλιμες για τον παίκτη. Με τη μέθοδο αυτή και όντας γρήγορος στις επιλογές του και στα πονταρίσματά του μπορεί να βγάλει εύκολα και γρήγορα χρήματα με την προϋπόθεση ότι ποντάρει πολλά χρήματα. Παράδειγμα για τους νέους παίκτες: Έστω ότι οι αποδόσεις σε ένα over / under  στοίχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος για Λόκερεν - Άντερλεχτ

Λόκερεν - Άντερλεχτ : οι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα όπου ναι μεν τερμάτισαν στη μέση της βαθμολογίας, είχαν όμως πολύ καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια και ειδικά εντός έδρας ήταν πολύ δυνατοί έχοντας μόλις 3 ήττες σε 15 ματς. Αντίθετα φέτος έχουν κατορθώσει να έχουν ήδη 5 εντός έδρας ήττες σε 8 αγώνες, δείγμα της πολύ κακής εικόνας που παρουσιάζουν. Μπορεί να έχουν καλύτερα αποτελέσματα εκτός, όμως δεν μπορούν να καυχιούνται για κάποια πολύ υψηλή απόδοση σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια. Τώρα υποδέχονται την Άντερλεχτ, ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο και σίγουρα μια ενδεχόμενη ήττα φαντάζει αρκετά πιθανή.  Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να έχουν σταθερή απόδοση στα παιχνίδια τους, όμως διαθέτουν ποιότητα που πολλές φορές έχουμε δει να την βγάζουν στο χορτάρι. Σε σύγκριση με τον σημερινό τους αντίπαλο είναι εμφανώς καλύτεροι και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να το επιβεβαιώσουν και μέσα στον

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE 07-03-15

Βέροια - Εργοτέλης : Η διακοπή συνήθως κόβει την φόρα των καλών και βοηθά τους μέτριους. Όμως, στην περίπτωση τους δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συμβεί αυτό. Με τρεις απουσίες οι γηπεδούχοι και σημαντικότερη αυτή του Μπεν. Στον αντίποδα, ο Γιάννης Ματζουράκης αποτελεί παρελθόν και την θέση του έχει πάρει ο Γιάννης Ταουσιάνης. Όσο για το ρόστερ, πρέπει να πούμε πως υπάρχουν ήδη αρκετές απουσίες. Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος : Ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στους δυο... ''αντικαταστάτες'' βαθμολογικά και αγωνιστικά των Α.Ε.Κ. και Άρη τα τελευταία χρόνια, αν και φέτος ο Ατρόμητος έχει υποχωρήσει αρκετά και προσπαθεί να τερματίσει σχετικά ψηλά. Τρεις απουσίες ο γηπεδούχος και τέσσερις ο φιλοξενούμενος, σε ένα ματς που ρόλο θα παίξει και η απουσία του κόσμου. Πριν λίγες αγωνιστικές ο άσος για εμένα θα ήταν κατά 90% σίγουρος, όμως η αλλαγή προπονητή για την ομάδα του Περιστερίου αφήνει τα πάντα ανοιχτά... Πανθρακικός - Ολυμπιακός : Ως την τελευταία στιγμή θα κριθεί η διεξαγ