Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μουντιάλ 2018 : Προγνωστικά Ειδικά Στοιχήματα Αγώνων 16-06-18




Απίστευτο παιχνίδι εχθές το Πορτογαλία – Ισπανία με πολλά γκολ και χατ τρίκ του Ρονάλντο. Νομίζω δικαιώθηκαν όλοι όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα. Τα άλλα δυο παιχνίδια ήταν πραγματικά απογοητευτικά ως προς το θέαμα. Η Ουρουγουάη κέρδισε με τα χίλια ζόρια στο 90 την Αίγυπτο και το Ιράν πήρε 3 βαθμούς από το Μαρόκο εντελώς από σπόντα στο 89. Τέσσερα παιχνίδια έχει σήμερα το πρόγραμμα και βέβαια ξεχωρίζουν τα ματς της Γαλλίας με την Αυστραλία και της Αργεντινής με την Ισλανδία.

Γαλλία – Αυστραλία  (13:00):

Οι Γάλλοι είναι το φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο αλλά και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά. Στο τελευταίο φιλικό πριν να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες, η Γαλλία ήρθε ισόπαλη με την ομάδα των ΗΠΑ σε έναν αγώνα που δοκιμάστηκαν πολλά πράγματα και προφυλάχθηκαν οι βασικοί παίκτες.
Οι Αυστραλοί έχουν ανεβάσει το επίπεδο της εθνικής τους ομάδας, αλλά και πάλι η διαφορές είναι μεγάλες και λογικά είναι ο αδύναμος κρίκος στον όμιλο.
  • Νίκη Γαλλία από το πρώτο ημίχρονο (1/1) : 1,75
  • Γαλλία Over 2,5 γκολ : 2,20
  • Σκόρ Πολλαπλών επιλογών (2-1, 3-1, 4-1) : 4,30


Αργεντινή – Ισλανδία (16:00) :

Παιχνίδι για τον 4ο όμιλο με την Αργεντινή να είναι φαβορί του ομίλου αλλά και ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Ο Μέσι θέλει όσο τίποτα άλλο ένα παγκόσμιο τίτλο, αναμένουμε να δούμε αν σε αυτό το Μουντιάλ θα τα καταφέρει. Να θυμίσω ότι στο προηγούμενο Μουντιάλ η Αργεντινή έφθασε στον τελικό και έχασε από την Γερμανία με 1-0.
Η Ισλανδία έχει σαφώς ποιοτικά κατώτερη ομάδα, αλλά δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μετά το Γιούρο κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση και στο παγκόσμιο. Οι Ισλανδοί παίζουν ομαδικά με πολύ πάθος και δεν παραδίδονται τόσο εύκολα. Λογικά θα κερδίσει η Αργεντινή αλλά όχι και με τόση ευκολία όσο θέλουν να πιστεύουν οι μπουκ.
  • συνολικά γκολ 2-3 – 2.00
  • 1ος σκορερ Μέσι – 3,00
  • Σκόρ Πολλαπλών επιλογών (1-0, 2-0 ή 3-0 ) – 2,25


Περού – Δανία ( 19:00):

Περού και Δανία είναι άλλες δυο ομάδες του 3ου ομίλου. Οι στοιχηματικές θεωρούν ότι οι Δανοί έχουν το προβάδισμα για την κατάληψη της 2η θέσης, προσωπικά πιστεύω ότι το Περού είναι το ίδιο καλοί με τους Δανούς και σίγουρα το σημερινό αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό για να δούμε ποια ομάδα θα πάρει το προβάδισμα πρόκρισης.
Στα τελευταία φιλικά πριν την έναρξη των αγώνων, η Δανία κέρδισε το Μεξικό 2-0 και έφερε ισοπαλία με την Σουηδία. Το Περού κέρδισε την Σαουδική Αραβία 3-0 και έφερε ισοπαλία με την Σουηδία. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι δυο ομάδες και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
  • 1 DNB – 2,25
  • Anytime scorer Έρικσεν (Δανία) – 3,75
  • Σκόρ Πολλαπλών επιλογών (2-1, 3-1 ή 4-1) – 9,00


Κροατία – Νιγηρία ( 22:00):

Κροατία και Νιγηρία συμπληρώνουν το παζλ του 3ου ομίλου μαζί με τις Αργεντινή και Ισλανδία. Οι Κροάτες είναι το 2ο φαβορί του ομίλου και πιστεύω ότι θα επαληθευτούν στις προβλέψεις τους οι μπουκ. Έπαιξε δυνατά φιλικά η Νιγηρία πριν την έναρξη των αγώνων με Αγγλία και Τσεχία, αλλά τα έχασε και τα δυο. Η Νιγηρία είναι ο πιο αδύναμος κρίκος του ομίλου και πιστεύω πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι παραπάνω από την τελευταία θέση.
Η Κροατία στα δυο τελευταία φιλικά έπαιξε με Βραζιλία όπου έχασε με 2-0 και με Σενεγάλη όπου κέρδισε με 2-1. Είναι σημαντικό το σημερινό παιχνίδι και πιστεύω ότι δεν θα δυσκολευτεί να το κερδίσει.
  • 1 – 1,75
  • Anytime scorer Κράμαριτς (Κροατία) – 3,40
  • Ημίχρονο τελικό Χ/1 – 4,15

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ( SURE BETS)

Τα μυστικά για το σίγουρο στοίχημα Οι αποδόσεις σε ένα  live  στοίχημα  είναι λογικό να διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία. Το  σίγουρο  στοίχημα  («sure bet», γνωστό και ως «arbitrage betting») δεν είναι άλλο από το να προσπαθούμε να βγάλουμε ένα σίγουρο κέρδος ποντάροντας σε διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες, εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές στις αποδόσεις που δίνουν. Το arbitrage αποτελεί ένα χρηματοοικονομικό όρο που έχει απήχιση και στο  στοίχημα . Ο όρος σημαίνει το κέρδος χωρίς κίνδυνο (αντίθετο του trading), δηλαδή το κέρδος που μπορεί να αποκομήσει κανείς έχοντας ποντάρει για τον ίδιο αγώνα σε διαφορετικές εταιρίες στοιχημάτων. Οι διαφορές που προκύπτουν στις διαφορετικές εταιρίες είναι ωφέλιμες για τον παίκτη. Με τη μέθοδο αυτή και όντας γρήγορος στις επιλογές του και στα πονταρίσματά του μπορεί να βγάλει εύκολα και γρήγορα χρήματα με την προϋπόθεση ότι ποντάρει πολλά χρήματα. Παράδειγμα για τους νέους παίκτες: Έστω ότι οι αποδόσεις σε ένα over / under  στοίχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος για Λόκερεν - Άντερλεχτ

Λόκερεν - Άντερλεχτ : οι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα όπου ναι μεν τερμάτισαν στη μέση της βαθμολογίας, είχαν όμως πολύ καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια και ειδικά εντός έδρας ήταν πολύ δυνατοί έχοντας μόλις 3 ήττες σε 15 ματς. Αντίθετα φέτος έχουν κατορθώσει να έχουν ήδη 5 εντός έδρας ήττες σε 8 αγώνες, δείγμα της πολύ κακής εικόνας που παρουσιάζουν. Μπορεί να έχουν καλύτερα αποτελέσματα εκτός, όμως δεν μπορούν να καυχιούνται για κάποια πολύ υψηλή απόδοση σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια. Τώρα υποδέχονται την Άντερλεχτ, ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο και σίγουρα μια ενδεχόμενη ήττα φαντάζει αρκετά πιθανή.  Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να έχουν σταθερή απόδοση στα παιχνίδια τους, όμως διαθέτουν ποιότητα που πολλές φορές έχουμε δει να την βγάζουν στο χορτάρι. Σε σύγκριση με τον σημερινό τους αντίπαλο είναι εμφανώς καλύτεροι και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να το επιβεβαιώσουν και μέσα στον

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE 07-03-15

Βέροια - Εργοτέλης : Η διακοπή συνήθως κόβει την φόρα των καλών και βοηθά τους μέτριους. Όμως, στην περίπτωση τους δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συμβεί αυτό. Με τρεις απουσίες οι γηπεδούχοι και σημαντικότερη αυτή του Μπεν. Στον αντίποδα, ο Γιάννης Ματζουράκης αποτελεί παρελθόν και την θέση του έχει πάρει ο Γιάννης Ταουσιάνης. Όσο για το ρόστερ, πρέπει να πούμε πως υπάρχουν ήδη αρκετές απουσίες. Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος : Ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στους δυο... ''αντικαταστάτες'' βαθμολογικά και αγωνιστικά των Α.Ε.Κ. και Άρη τα τελευταία χρόνια, αν και φέτος ο Ατρόμητος έχει υποχωρήσει αρκετά και προσπαθεί να τερματίσει σχετικά ψηλά. Τρεις απουσίες ο γηπεδούχος και τέσσερις ο φιλοξενούμενος, σε ένα ματς που ρόλο θα παίξει και η απουσία του κόσμου. Πριν λίγες αγωνιστικές ο άσος για εμένα θα ήταν κατά 90% σίγουρος, όμως η αλλαγή προπονητή για την ομάδα του Περιστερίου αφήνει τα πάντα ανοιχτά... Πανθρακικός - Ολυμπιακός : Ως την τελευταία στιγμή θα κριθεί η διεξαγ