Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Super League: Το προφίλ των 16 ομάδων


Το φετινό πρωτάθλημα ίσως να είναι το πρώτο μετά από πολλά χρόνια, όπου θα υπάρχει ανταγωνισμός για την πρώτη θέση, καθώς Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν κλείσει αρκετά την ψαλίδα που δεν τους άφηνε να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Επιπλέον η απόφαση της Super League να μην γίνουν αγώνες play off από την φετινή σεζόν, βάζει νέα δεδομένα στους ”μεγάλους”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και την περασμένη σεζόν το Πρωτάθλημα Ελλάδος, ενώ επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη, ετοιμάζεται να καταρρίψει το ρεκόρ των 7 συνεχόμενων πρωταθλημάτων, που ισοφάρισε πέρυσι. Προπονητής της ομάδας είναι ο Μπέσνικ Χάσι, ενώ φέτος υπήρξε έντονη μεταγραφική ενίσχυση.
Η ομάδα απέκτησε παίκτες όπως οι Εμενίκε, Μπεν, Οτζίτζα, Ζιλέ, Μίλιτς, Βούκοβιτς και δείχνει έτοιμη να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το πρώτο του παιχνίδι για τη Σούπερ Λιγκ της νέας περιόδου είναι με την ομάδα της Λάρισας στο γήπεδο Καραϊσκάκη και θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στη διεκδίκηση ενός ακόμη τίτλου.
Στο Κύπελλο Ελλάδος, βρίσκεται σε έναν όμιλο με Αστέρα Τρίπολης, Κισσαμικό και Αχαρναϊκό, ενώ στην Ευρώπη βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ τερμάτισε πρώτη στα πλέι οφ της προηγούμενης περιόδου, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 10 χρόνια, αν και αποκλείστηκε, πηγαίνοντας στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε ότι αφορά, τώρα, τα μεταγραφικά, η Ένωση απέκτησε τους Κλωναρίδη, Λιβάγια, Λόπες, Τσόσιτς, Τρίστανσον και Γιακουμάκη.
Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Μανόλο Χιμένεθ, που την ”έστρωσε” μετά από μια περσινή περίοδο κρίσης και συνεχόμενης αλλαγής προπονητών.
Στο Κύπελλο, έχει στον όμιλό της τους Λαμία, Απόλλωνα Λάρισας και Καλλιθέα, ενώ για τη Σούπερ Λιγκ, θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις υποδεχόμενη τον Παναιτωλικό με στόχο το θετικό ξεκίνημα.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια περίοδο εσωτερικής αναπροσαρμογής, ειδικά μετά την αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ, αλλά και του Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που είναι και ο προπονητής της ομάδας από την περσινή σεζόν, δείχνει να έχει σκοπό να την επαναφέρει στις θετικές εμφανίσεις, κάτι που φαίνεται, άλλωστε, και από τις μεταγραφές που πραγματοποίησε.
Πρόκειται για παίκτες όπως οι Άλτμαν, Τσάβες, Λουτσιάνο, Καμπέσας, Γιόχανσον και Διούδης, που αναμένεται να δώσουν διαφορετική νότα στους «πράσινους», οι οποίοι, όμως, αναμένεται να μείνουν νωρίς εκτός Ευρώπης, λόγω της ήττας τους με 2-3 στο πρώτο παιχνίδι από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Στο Κύπελλο, έχει στον όμιλο τους ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναχαϊκή, ενώ για το Πρωτάθλημα ντεμπουτάρει στα Χανιά και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, επιδιώκοντας την ιδανική πρεμιέρα στο θεσμό.

ΠΑΟΚ

O ”Δικέφαλος” του Βορρά δεν είχε την πορεία που ήθελε στο περσινό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να το αλλάξει αυτό στη νέα σεζόν. Βέβαια, είχε μια πολύ γρήγορη αλλαγή προπονητή. Ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς αποχώρησε από την ομάδα, με το Λουτσέσκου να είναι ο αντικαταστάτης του.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έκανε, αντίστοιχα, και τις δικές του μεταγραφές. Πήρε σε μορφή δανεισμού το Μακ, ενώ απέκτησε, επίσης, τους Πασχαλάκη, Λεβέκ, Ρέι και Λημνιό, κινήσεις που ενδέχεται να δυναμώσουν την ομάδα.
Στον όμιλο του Κυπέλλου έχει τους Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου (η τρίτη ομάδα δεν έχει ακόμη μαθευτεί), ενώ ξεκινά στη Σούπερ Λιγκ με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Λεβαδειακό, στο οποίο έχει πολλές πιθανότητες να επικρατήσει.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η έκπληξη του περσινού Πρωταθλήματος. Άγγιξε τη δεύτερη θέση, αλλά τερμάτισε τέταρτος στα πλέι οφ. Αποδεσμεύτηκε από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και έχει όλο το χρόνο να ασχοληθεί με τις εγχώριες. Ο Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, με το Μιχάλη Γρηγορίου να είναι ο αντικαταστάτης του και νέος προπονητής του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.
Στα μεταγραφικά, τελείωσαν οι δανεισμοί τεσσάρων παικτών που πήγαν στον Ολυμπιακό, ενώ απέκτησε τους Χατζισαφί, Σαραμαντά, Μαϊσουράντζε, Μπανανά, Παπαγεωργίου και Κότνικ. Έχασε, όμως, κάποιους καλούς παίκτες του, οπότε περιμένει να δει την πορεία που θα χαράξει μέσα στη σεζόν.
Στον όμιλο του Κυπέλλου έχει τους ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη και Παναιγιάλειο, ενώ ντεμπουτάρει στην Κέρκυρα για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα.

 

ΞΑΝΘΗ

Τερμάτισε έκτη στο Πρωτάθλημα της σεζόν 2016-2017, ενώ θα προσπαθήσει φέτος να αγγίξει τη ζώνη που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Ακρίτες προσέλαβαν το Μίλαν Ράσταβατς ως νέο προπονητή της ομάδας, ενώ έκαναν μεταγραφικές κινήσεις και ως προς τον τομέα των ποδοσφαιριστών.
Απέκτησε τους Μπρίτο, Κασάδο, Ρότσε, Κάστρο, Γέντισεκ, Σένο και Τζελέπη, αλλά έχασε ένα δυνατό της χαρτί, το Θοδωρή Βασιλακάκη. Έχει τα φόντα να πραγματοποιήσει καλή πορεία στο Πρωτάθλημα.
Παναιτωλικός, Εργοτέλης και Πανσερραϊκός είναι οι ομάδες με τις οποίες θα αναμετρηθεί στο Κύπελλο, ενώ ξεκινά στο Πρωτάθλημα με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Λαμία, στην οποία είναι και το φαβορί.

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Πλατανιάς, από τη στιγμή που ανέβηκε το καλοκαίρι του 2012, έχει ”καβατζώσει” σταθερή είσοδο στη Σούπερ Λιγκ. Πέρυσι, βγήκε έβδομος και φέτος έχει ανώτερους στόχους. Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Γιώργος Παράσχος, με τον οποίο συμπορεύονταν και την προηγούμενη σεζόν.
Η ομάδα των Χανίων δυναμώνει διότι έκανε πολλές μεταγραφές. Πατράλης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Μπούτνικ, Ομπενχάουζερ, Στάμου, Γκρζέλτσακ, Πλιάτσικας και Κρος είναι οι παίκτες που εντάχθηκαν στο ρόστερ της.
Στο Κύπελλο θα συναντήσει τους Απόλλωνα Σμύρνης, ΟΦΗ και Ηρακλή, ενώ πρώτο της παιχνίδι στο Πρωτάθλημα είναι το εντός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο οποίο, βέβαια, έχει το ρόλο του αουτσάιντερ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ομάδα του Περιστερίου είχε στο περσινό Πρωτάθλημα πορεία δυσανάλογη των προσδοκιών της και τερμάτισε στην όγδοη θέση της κατάταξης. Φέτος, όμως, θα πάει με άλλον αέρα στο Πρωτάθλημα, ψάχνοντας ξανά τη θέση που θα την οδηγήσει ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Νταμίρ Κάναντι είναι ο νέος προπονητής, ενώ πολλοί ήταν οι παίκτες που επέλεξαν τον Ατρόμητο ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Μπουσούλατζιτς, Καρασαλίδης, Μίρκοβιτς, Ενρίκε, Βασιλακάκης, Χατζηισαΐας, Μανούσος, Ζούνιορ και Μένσα είναι οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές. Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν.
Όσο για τις εγχώριες, ο Ατρόμητος θα βρει στο Κύπελλο τις ομάδες της Κέρκυρας, των Τρικάλων και της Σπάρτης. Για τη Σούπερ Λιγκ, θα υποδεχθεί στην πρώτη αγωνιστική το νεοφώτιστο Απόλλωνα Σμύρνης, ώντας το φαβορί.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πραγματοποίησε και την καλύτερη πορεία του στο Πρωτάθλημα της προηγούμενης χρονιάς και κάνει μια καινούρια αρχή για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Προπονητής της ομάδας παραμένει και αυτή τη χρονιά ο Γιάννης Πετράκης, που αποφάσισε να ενισχύσει την ομάδα του με τις εξής μεταγραφές: Μπετρά, Βελλίδης, Ζαχάρος, Αποστολόπουλος, Βενετικίδης, Ροντρίγκες, αλλά και ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης.
Η ομάδα, όμως, έχασε και κάποιους καλούς παίκτες της, όπως οι Κοροβέσης, Ακόστα και Πασχαλάκης, κάτι που δείχνει ότι θα χρειαστεί προσαρμογή για μια πορεία καλύτερη της περσινής.
Πανιώνιος, Άρης και Παναιγιάλειος είναι οι αντίπαλοί του στο Κύπελλο, ενώ ξεκινά στο Πρωτάθλημα με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Στο συγκεκριμένο ματς, δεν έχει τις πιθανότητες επικράτησης με το μέρος του.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι Φαίακες τα πήγαν καλά στο Πρωτάθλημα της σεζόν 2016-2017, διότι στόχος τους ήταν η παραμονή και κατάφεραν να τερματίσουν στη δέκατη θέση της κατάταξης. Οι στόχοι, φέτος, μένουν πάνω κάτω ίδιοι, αλλά να συνδυαστούν και με το απαραίτητο θέαμα.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, που προτίμησε, κατά τη μετεγγραφική περίοδο, να φέρει το ελληνικό αίμα στο ρόστερ. Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Αναστασίου, Κρητικός και Γιαννακόπουλος είναι αυτές οι περιπτώσεις. Την εξαίρεση αποτελεί ο Ματέους Βάργκας, που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού.
Με βάση τα προγνωστικά, η ομάδα της Κέρκυρας αναμένεται να πραγματοποιήσει μια πορεία αντίστοιχη με την περσινή. Στο Κύπελλο θα βρει τους Ατρόμητο, Τρίκαλα και Σπάρτη, ενώ θα ξεκινήσει στο Πρωτάθλημα, υποδεχόμενη τον Πανιώνιο.

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η ομάδα από το Αγρίνιο αγωνίζεται και φέτος στη Σούπερ Λιγκ, όπως ήταν, δηλαδή, ο στόχος της την προηγούμενη χρονιά. Πέρσι, τερμάτισε στην ενδέκατη θέση της κατάταξης, έχοντας τις καλές και τις κακές του στιγμές. Προπονητής παραμένει ο Μάκης Χάβος, που διατηρεί τον Παναιτωλικό σε μια σταθερή πορεία. Ίδιες είναι οι προσδοκίες και κατά τη μετεγγραφική περίοδο.
Ο Παναιτωλικός απέκτησε τους Τσέναμο, Μόραρ, Σελεμανί, Μαζούρεκ, Ντίας και Μαρινάκη, δείχνοντας εξ’ αρχής τις προθέσεις που έχει για το φετινό πρωτάθλημα.
Στο Κύπελλο θα συναντήσει τους Ξάνθη, Εργοτέλη και Πανσερραϊκό, ενώ θα δώσει την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, όπου έχει το ρόλο του αουτσάιντερ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε πολύ απογοητευτική πορεία στο Πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν. Στόχος της ομάδας ήταν να βγει στην Ευρώπη. Αντ’ αυτού, τερμάτισε δωδέκατη στη βαθμολογία, αλλά τώρα αφήνει στο παρελθόν αυτές τις αρνητικές στιγμές, ελπίζοντας ότι αυτές που θα ακολουθήσουν θα είναι καλύτερες.
Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας επέστρεψε ο Στάικος Βεργέτης, ενώ υπάρχει αισιοδοξία από τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες απέκτησαν τους Τσάβες, Κουμαντέι, Χι Τζανγκ, Ισνάλντο, Μαντίντα και Πασαλίδη.
Στον όμιλο του Κυπέλλου, υπάρχουν ο Ολυμπιακός, ο Κισσαμικός και ο Αχαρναϊκός, ενώ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λιγκ, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα παιχνίδι που έχει αρκετές πιθανότητες να επικρατήσει.

ΑΕΛ

Η ΑΕΛ πέτυχε το στόχο της στο περσινό Πρωτάθλημα, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, καθώς κατέληξε στη δέκατη τρίτη θέση της κατάταξης. Φέτος, οι στόχοι είναι παρόμοιοι, ή και λίγο ανώτεροι. Στο προπονητικό τιμόνι της ομάδας είναι ο Αντρέ Πάους, που την είχε αναλάβει στα μέσα της προηγούμενης περιόδου.
Η θεσσαλική ομάδα απέκτησε πολλούς παίκτες και μπορεί άνετα να ευελπιστεί σε κάτι καλύτερο. Πρόκειται για τους Γροντή, Κούσα, Ανδρεόπουλο, Περόνε, Ζίζιτς, Κρίζμαν, Λεοζίνιο, Ουάλας, Άλα, Μπόζοβιτς, Αγρόδημο και Σαφαρίκα.
Στο Κύπελλο, θα συναντήσει τους Παναθηναϊκό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναχαϊκή, ενώ για το Πρωτάθλημα θα ντεμπουτάρει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο είναι το προφανές αουτσάιντερ.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Θα αγωνιστεί στο φετινό Πρωτάθλημα, μετά από μεγάλο ντόρο, καθώς ο Ηρακλής, αλλά και ο Άρης διεκδίκησαν τη θέση του στη μεγάλη κατηγορία χωρίς να τα καταφέρουν. Εφόσον οι Βοιωτοί εξασφάλισαν την παραμονή τους, έχουν προχωρήσει στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο Ζοζέ Ανιγκό είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, η οποία έχει προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές.
Πήρε τους Λεονάρντο, Μητρόπουλο, Μπραντάο, Τσαμπούρη, Σωτηρίου και Ζαραδούκα, αλλά έχασε μονάδες όπως οι Μάντζιος, Μουλόπουλος και Μιλιάζες. Από αυτό φαίνεται, πως ο Λεβαδειακός θα παλέψει ξανά στο όριο για την παραμονή του.
Στο Κύπελλο θα συναντήσει τους ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Πόντου (η τρίτη ομάδα δεν έχει μαθευτεί), ενώ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λιγκ, υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ, ώντας αουτσάιντερ.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μετά τη σεζόν 2013-2014, η Ελαφρά Ταξιαρχία επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια, καθώς τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα της Football League. Τώρα, οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν ότι το level δυσκολίας ανεβαίνει και ότι οι απαιτήσεις αυξάνονται. Προπονητής της ομάδας είναι ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος τη βοήθησε να προβιβαστεί την προηγούμενη σεζόν.
Ο Απόλλων έκανε πολλές μεταγραφές και μπορεί να ελπίζει στην παραμονή του. Απέκτησε τους Ανιέτε, Μάατσεν, Καστιγιέχος, Παπάζογλου, Βαφέα, Ελμπάζ, Βαλλιάνο, Μπάμπιαζ, Κοντοέ, Μάατσι, Ζαχαρόπουλο, Τσόβιτς, Κούρο και Μενδρινό.
Στον όμιλο του Κυπέλλου υπάρχουν οι Πλατανιάς, ΟΦΗ και Ηρακλής, ενώ για το Πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο, ώντας το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση.

 

ΛΑΜΙΑ

Η ομάδα της Λαμίας προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία. Τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Football League, που της επιτρέπει την άνοδο. Προπονητής της ομάδας είναι ο Μπάμπης Τεννές, που ήταν και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και συνέβαλε τα μέγιστα για τον προβιβασμό της.
Απέκτησε τους Πίτι, Λινάρδο, Παπαδόπουλο, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Τσέλιο, Κουκόλη, Βασιλαντωνόπουλο, Βουό, Φράγκο, Ακόστα, Ποντλόγκαρ και Πίντο.
Στο Κύπελλο θα συναντήσει τους ΑΕΚ, Απόλλωνα Λάρισας και Καλλιθέα, ενώ στο Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ως φιλοξενούμενη από την ομάδα της Ξάνθης, ώντας η ανίσχυρη ομάδα της αναμέτρησης.

Διαβάστε στο bet-on-arme.com αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά super league αλλά και στατιστικά - βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ( SURE BETS)

Τα μυστικά για το σίγουρο στοίχημα Οι αποδόσεις σε ένα  live  στοίχημα  είναι λογικό να διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία. Το  σίγουρο  στοίχημα  («sure bet», γνωστό και ως «arbitrage betting») δεν είναι άλλο από το να προσπαθούμε να βγάλουμε ένα σίγουρο κέρδος ποντάροντας σε διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες, εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές στις αποδόσεις που δίνουν. Το arbitrage αποτελεί ένα χρηματοοικονομικό όρο που έχει απήχιση και στο  στοίχημα . Ο όρος σημαίνει το κέρδος χωρίς κίνδυνο (αντίθετο του trading), δηλαδή το κέρδος που μπορεί να αποκομήσει κανείς έχοντας ποντάρει για τον ίδιο αγώνα σε διαφορετικές εταιρίες στοιχημάτων. Οι διαφορές που προκύπτουν στις διαφορετικές εταιρίες είναι ωφέλιμες για τον παίκτη. Με τη μέθοδο αυτή και όντας γρήγορος στις επιλογές του και στα πονταρίσματά του μπορεί να βγάλει εύκολα και γρήγορα χρήματα με την προϋπόθεση ότι ποντάρει πολλά χρήματα. Παράδειγμα για τους νέους παίκτες: Έστω ότι οι αποδόσεις σε ένα over / under  στοίχημα

Προγνωστικά Στοιχήματος για Λόκερεν - Άντερλεχτ

Λόκερεν - Άντερλεχτ : οι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή ομάδα όπου ναι μεν τερμάτισαν στη μέση της βαθμολογίας, είχαν όμως πολύ καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια και ειδικά εντός έδρας ήταν πολύ δυνατοί έχοντας μόλις 3 ήττες σε 15 ματς. Αντίθετα φέτος έχουν κατορθώσει να έχουν ήδη 5 εντός έδρας ήττες σε 8 αγώνες, δείγμα της πολύ κακής εικόνας που παρουσιάζουν. Μπορεί να έχουν καλύτερα αποτελέσματα εκτός, όμως δεν μπορούν να καυχιούνται για κάποια πολύ υψηλή απόδοση σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια. Τώρα υποδέχονται την Άντερλεχτ, ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο και σίγουρα μια ενδεχόμενη ήττα φαντάζει αρκετά πιθανή.  Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να έχουν σταθερή απόδοση στα παιχνίδια τους, όμως διαθέτουν ποιότητα που πολλές φορές έχουμε δει να την βγάζουν στο χορτάρι. Σε σύγκριση με τον σημερινό τους αντίπαλο είναι εμφανώς καλύτεροι και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να το επιβεβαιώσουν και μέσα στον

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE 07-03-15

Βέροια - Εργοτέλης : Η διακοπή συνήθως κόβει την φόρα των καλών και βοηθά τους μέτριους. Όμως, στην περίπτωση τους δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συμβεί αυτό. Με τρεις απουσίες οι γηπεδούχοι και σημαντικότερη αυτή του Μπεν. Στον αντίποδα, ο Γιάννης Ματζουράκης αποτελεί παρελθόν και την θέση του έχει πάρει ο Γιάννης Ταουσιάνης. Όσο για το ρόστερ, πρέπει να πούμε πως υπάρχουν ήδη αρκετές απουσίες. Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος : Ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στους δυο... ''αντικαταστάτες'' βαθμολογικά και αγωνιστικά των Α.Ε.Κ. και Άρη τα τελευταία χρόνια, αν και φέτος ο Ατρόμητος έχει υποχωρήσει αρκετά και προσπαθεί να τερματίσει σχετικά ψηλά. Τρεις απουσίες ο γηπεδούχος και τέσσερις ο φιλοξενούμενος, σε ένα ματς που ρόλο θα παίξει και η απουσία του κόσμου. Πριν λίγες αγωνιστικές ο άσος για εμένα θα ήταν κατά 90% σίγουρος, όμως η αλλαγή προπονητή για την ομάδα του Περιστερίου αφήνει τα πάντα ανοιχτά... Πανθρακικός - Ολυμπιακός : Ως την τελευταία στιγμή θα κριθεί η διεξαγ